• Botosani
  • 0740452955 / 0756232093 / 0770817793

TERMENI ŞI CONDIŢII

Dacă utilizezi serviciile şi produsele oferite de site-ul www.imobiliare-botosani.ro înseamnă că eşti de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos.

Site-ul www.imobiliare-botosani.ro este un site proprietate a SC ENKLE SRL. Accesarea acestui site ori a oricărei părţi din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmează. Acordul de utilizare îşi produce efectele între dumneavoastră şi www.imobiliare-botosani.ro . Acceptarea se consideră tacită şi fără rezerve.
SC ENKLE SRL poate schimba conţinutul site-ului la orice moment, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către dumneavoastră ori către terţe persoane.
Continuând să utilizaţi site-ul presupune acordul dumneavoastră tacit şi achiesarea în întregime la Termenii şi condiţiile prezentate în cele ce urmează. Utilizarea presupune acceptarea regulilor SC ENKLE SRL
SC ENKLE SRL poate schimba, suspenda sau întrerupe, în orice moment, fără a anunţa în prealabil, site-ul. SC ENKLE SRL poate limita accesul la site ori la anumite părţi din site. Totodată, poate limita accesul la anumite facilităţi/frame-uri din site, poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri fără notificări şi fără vreo răspundere.

CONŢINUT

Conţinutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comerial. Scopul acestei pagini de internet este de a da acces consumatorilor la informaţii despre listări, proprietăţi şi terenuri de vânzare sau închiriere în cadrul SC ENKLE SRL şi parteneri sau clienti ai acesteia, şi de asemenea de a furniza infomaţii din industria imobiliară care v-ar putea interesa.Informaţii despre firma SC ENKLE SRL şi partenerii ai acesteia sunt de asemenea prezente pe site. Pentru a asigura un climat sigur şi decent pentru toţi vizitatorii site-ului, sunt stabiliti acesti termini si conditii de accesare. Prin accesarea oricărei arii a www.imobiliare-botosani.ro vă obligaţi să respectaţi toate regulile şi condiţile de mai jos. Dacă nu vă daţi acordul cu toate regulile şi condiţile din sectiunea“Termeni si conditii” vă rugam să nu folosiţi acest site.

DREPTURI DE AUTOR

Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialităţii şi respectării termenilor impuşi de către SC ENKLE SRL.
Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al SC ENKLE SRL.
SC ENKLE SRL nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.

Toate drepturile sunt rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.imobiliare-botosani.ro , cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.
Preluarea de informaţii de către alte site-uri web in limita a 500 de caractere poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi de către SC ENKLE SRL.
În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor.Sursa www.imobiliare-botosani.ro va fi citată, cu link către site, în primul paragraf.

TRANSMITEREA DE INFORMAŢII

Prin transmiterea de informaţii către www.imobiliare-botosani.ro se înţelege funizarea de către dumneavoastră a unor materiale, incluzând, dar fără a se limita la mesaje, anunturi, informaţii, fotografii, date, clipuri.
Transmiterea de anunturi sau informaţii către www.imobiliare-botosani.ro echivalează cu acceptul acordat SC ENKLE SRL şi societăţilor partenere ca liber de orice obligaţie privind achitarea unei plăţi şi/sau remuneraţii, ne-exclusiv şi pe o perioadă nelimitată, să utilizeze, copieze, publice, distribuie, în orice mod şi cu orice titlu, în orice mediu existent ori descoperit în viitor, aceste informaţii.
Totodată, prin transmiterea de informaţii către www.imobiliare-botosani.ro prezumă acordul dumneavoastră privind despăgubirea SC ENKLE SRL şi/sau a terţilor ca urmare a existenţei/naşterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informaţii. SC ENKLE SRL nu acceptă o răspundere limitată din partea furnizorului de informaţii.

OBLIGATIILE UTILIZATORILOR

Accesul la conţinutul online al site-ului www.imobiliare-botosani.ro este liber si gratuit.
Pentru opţiunea “Login / Înregistrare/ Adauga anuntul/cerearea ta”, utilizatorului i se va cere să ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de înregistrare va conţine informaţii de contact detaliate ale utilizatorului (numele complet, compania, telefonul mobil, adresa de e-mail).
In cazul in care v-ati inregistrat cererea de utilizare si folositi serviciile SC ENKLE SRL, va obligati, garantati si acceptati urmatoarele:

A.Toate informatiile pe care le-ati furnizat in procesul de inregistrare a cererii dumneavoastra privind utilizarea serviciilor sunt adevarate, complete si conforme cu realitatea. De asemenea, va obligati sa notificati www.imobiliare-botosani.ro despre schimbarile care se produc cu privire la informatiile transmise in procesul de inregistrare.

B.Nici unul dintre URL-urile pe care le-ati comunicat catre www.imobiliare-botosani.ro in procesul de inregistrare nu poate contine pagini ce includ informatii de genul celor de mai jos:

-material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale, etc;

-material care incurajeaza sau promoveaza activitati violente sau ilegale;

-material care incalca sau eludeaza in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la: dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, etc.

-material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;

-material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, sau supus oprobiului public;

C.Devenind membru utilizator a site-ului, va obligati:-sa nu introduceti pe site, nu veti distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului;
-sa nu introduceti pe site si nu veti transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, rauvoitoare sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile altor utilizatori, persoane fizice sau juridice;
-ca sunteti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse pe site sau transmise altor membri;
-sa nu publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge sau limita functionarea hard/soft a calculatorului;
- nu folositi site-ul pentru a incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam" sau in orice alte scopuri.
De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile puse la dispozitie de www.imobiliare-botosani.ro.

La randul nostru, SC ENKLE SRL, protejeaza dreptul la intimitate al tuturor utilizatorilor site-ului www.imobiliare-botosani.ro cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Echipa www.imobiliare-botosani.ro pastreaza in informatiile transmise de dvs in baza de date si in conditii de siguranta. Aceste informatii vor fi utilizate numai in scopul pentru care au fost completate si nu vor face obiectul unor servicii nedeclarate pe site la momentul transmiterii.
Datele completate de utilizator in momentul crearii contului, indiferent de tipul acestuia, precum si acele informatii transmise ulterior crearii contului vor fi supuse acelorasi conditii de confidentialitate.


Alte mentiuni

SC ENKLE SRL nu ofera nici un fel de garantie in privinta acuratetii, securitatii, utilitatii sau consecintelor utilizarii serviciilor oferite de www.imobiliare-botosani.ro. Serviciul si toate materialele aditionale sunt oferite fara nici o garantie suplimentara.
In nici un caz, SC ENKLE SRL nu va putea fi considerata responsabila fata de dumneavoastra sau fata de o terta persoana in privinta oricarei daune, directe sau indirecte, pierdere de profit, si orice prejudiciu, de orice natura, incluzand dar fara a se limita la: pierdere de profit, atingeri aduse imaginii comerciale, sub imperiul oricarei legislatii, si indiferent daca SC ENKLE SRL a fost notificat sau nu anterior in privinta posibilitatii producerii unor astfel de prejudicii.

Sunteti de acord sa nu solicitati si sa nu cereti SC ENKLE SRL sau reprezentatilor sai nici un fel de dauna, raspundere, pierderi, aparute in conexiune cu orice actiune in justitie bazata pe o incalcare a termenilor prezentului acord. Aceasta garantie din partea dumneavoastra ramane in vigoare si dupa momentul incheierii relatiei dintre dumneavoastra si SC ENKLE SRL .


Acest acord este guvernat de legislatia romana in vigoare. Intelegeti si sunteti de acord ca orice litigiu rezultat ca urmare a aplicarii termenilor si conditiilor cuprinse in prezentul acord, sa fie de competenta instantelor romane de la sediul SC ENKLE SRL.


SC ENKLE SRL poate include numele de domeniu si logo-ul site-ului dumneavoastra in lista clientilor proprii, sau in diverse comunicate de presa.